Een auto huren voor een weekend kan ook via Greenwheels

0
593

Wil je lekker een weekendje weg? Ook dan kun je bij Greenwheels terecht. Je kunt dan gewoon met een deelauto op weg gaan en je verder nergens zorgen over maken. Heb je een abonnement bij Greenwheels dan weet je dat je voor het gewone autodelen als auto huren Eindhoven al een stuk voordeliger uit bent. Een auto huren voor een weekend is ook een stuk voordeliger als je een auto abonnement hebt. Maar ook zonder een auto abonnement is een auto huren voor een weekend bij Greenwheels een goed idee. Je kunt meenemen wat je maar wilt, je hoeft niet met je bagage te zeulen in de bus of de trein.

Reserveer een auto huren voor een weekend gewoon via de Greenwheels app

Die app van Greenwheels is echt zó handig! Niet alleen kun je precies zien waar de dichtstbijzijne Greenwheels deelauto zich bevindt, je kunt via de app ook direct een auto reserveren. Heb je een datum in je hoofd voor een weekend weg? Reserveer een auto huren voor een weekend weg dan direct. Je weet dan zeker dat je het hele weekend een auto tot je beschikking hebt. Dat reserveren gaat erg gemakkelijk en snel. Heb je de auto gereserveerd? Dan kun je deze op de afgesproken datum en tijd openen en gaan genieten van je weekendje weg.

Maak er een verrassingsweekend van

Er even samen tussenuit. Het lijkt misschien een beetje too much. Jullie zitten immers al bijna twee jaar in hetzelfde huis. Jullie werken thuis en jullie komen elkaar de hele dag tegen. Toch kan een weekendje in een andere omgeving jullie relatie weer een nieuwe impuls geven. Wanneer je er een verrassingsweekend van maakt is het feest helemaal compleet. JIj regelt alles van een auto huren voor een weekend tot het reserveren van de beste restaurants. Jij hebt de route al helemaal uitgestippeld. Je partner zal blij verrast zijn.

Of ga lekker een weekendje naar je ouders

Veel studenten gaan in het weekend niet naar huis op het moment. Ze komen liever niet in het openbaar vervoer en hebben met hun ouders afgesproken dat ze pas weer langskomen als corona ons land heeft verlaten. Maar ja, wat doe je dan met al die was? Een auto huren voor een weekend komt dan ook weer goed van pas. Je kunt met deze auto, die je zelf nog kunt desinfecteren als je dat wilt, op een veilige manier naar je ouders rijden. Zonder in contact te komen met anderen. En dan op zondag weer naar huis. Met een tas vol schone was!