Zomerse activiteiten

0
840

Ook al gedraagt het weer zich er de afgelopen dagen nog niet naar, de zomermaanden zitten er toch echt weer aan te komen. En we hopen natuurlijk met z’n allen dat dit een heerlijk, warme zomer zal worden waarin we veel leuke dingen kunnen doen. Het zal dit jaar niet alleen afhangen van het weer maar ook van de maatregelen. Vorige zomer hadden we heel wat versoepelingen omdat de besmettingscijfers dit ook toe lieten. Hopelijk gaan we weer steeds meer de goede kant op qua besmettingen en kunnen we genieten van de heerlijke zomerdagen. Maar wat kan je nu nou eigenlijk al allemaal doen tijdens een mooie lente dag? Hier wat leuke ideetjes op een rijtje.

De natuur in

Natuurlijk is het voor iedereen goed om af en toe even een lekker zonnestraaltje mee te pakken. En als deze er is zal ik er zeker gebruik van maken als ik jou was! En in de buitenlucht zijn natuurlijk oneindig veel leuke dingen te doen. Als eerst kan je heerlijk gaan fietsen, wandelen of mountainbiken in de natuur. Je bent én nog is lekker in beweging en je krijgt ook nog wat frisse lucht binnen. Zeker in de tijd van al het thuis werken is dit belangrijk! Wat ook steeds meer mensen zijn gaan doen sinds de huidige corona crisis is vissen. Vissen kan natuurlijk altijd maar is extra lekker met mooi weer. Zet een lekker stoeltje erbij en geniet van het weer tussen het vissen door. Voor de echte professionele visser is karper vissen een goede weekendbesteding.

Je eigen terras maken

Als de temperaturen nog wat stijgen en het zonnetje tevoorschijn komt is het ook een heerlijk idee om naar een terras te gaan. Sinds de versoepelingen van 28 april is het gelukkig weer mogelijk om een heerlijk wijntje met bitterballen op een terras te nuttigen. Als je dit nog te riskant vindt of niet zo van het terrassen bent kan je natuurlijk ook je eigen loungesets omtoveren tot een terras. Regel wat lekkere hapjes en drankjes, dek je tafeltje leuk op en je hebt helemaal het terras gevoel. Als je kiest voor een loungeset all weather kan je ook nog tijdens de wat koudere dagen lekker onder de heather genieten van je eigen gemaakte terrasje. Wat de laatste tijd ook steeds populairder wordt zijn de grote kannen met cocktails. Dit is een grote kan waar je dan je favoriete cocktail in kan maken. Dit kan natuurlijk ook een lekkere mocktail zijn! Door zo’n leuke cocktail kan te maken kan je elke keer lekker bij schenken en heb je elke keer een lekker zomers drankje om te maken.