Een mooie stedentrip maken

0
881

Iedereen verlangt momenteel wel naar een heerlijk weekendje of weekje weg. Even lekker naar de zon en helemaal tot rust komen. Voor iedereen is dit op een andere manier. De een vindt het heerlijk om 7 dagen op een all inclusive resort te liggen en niks te hoeven doen. En voor de ander betekent ontspanning een leuke city trip doen. Helaas is het nog onduidelijk of we dit jaar weer lekker naar het buitenland mogen maar wat we wel kunnen doen is er lekker van dromen! Op een dag zal het echt wel weer kunnen en dan is het het wachten zeker waard geweest.

Europa is de beste keus

De meeste stedentripjes vinden plaats in Europa. Een stedentrip doe je meestal maar voor een paar dagen en dan is Europa wel het handigst. En dan komt nog de moeilijke keuze, waar ga je heen? Als je nog jong bent heb je waarschijnlijk talloze plekken die je nog graag wilt bezoeken. Maak voor jezelf een handig lijstje en probeer die zo af te werken met alle steden die jij nog wilt zien. Als het financieel mogelijk is zou ik zeker aanraden om 1 á 2 keer per jaar een stedentrip te doen. Meestal hoef je er ook maar 1 of 2 dagen voor vrij te nemen, als je het in een weekend doet, en je bent er dan toch even lekker tussenuit. Als het op je werk even te veel wordt of je hebt privé wat stress, vraag dan gezellig een vriend of vriendin mee en kom even heerlijk tot rust tijdens je stedentrip. Een paar daagjes weg doen je echt meer goed dan je denkt! En het handige van een stedentrip is ook dat je niet zo heel veel mee hoeft te nemen, dit scheelt weer heel wat gesjouw. Als je zorgt dat je een goed paar Veja dames en Veja heren sneakers bij je hebt dan komt het helemaal goed!  

Parijs en Rome

Weet je echt niet wat je moet kiezen en wil je graag wat hulp? Lees dan snel verder voor populaire bestemmingen voor een stedentrip. De meest bekende stad om voor een paar dagen naar toe te gaan is natuurlijk Parijs. De stad van de liefde, en veel gaan hier dan ook met hun geliefde naar toe. De Eiffel toren beklimmen, shoppen op de Champs-Élysées of een cultureel bezoekje aan het Louvre. In Parijs raak je bijna niet uitgekeken! Een andere populaire en mooie bestemming voor een stedentrip is Rome. Zoek een mooi hotelletje uit in het prachtige centrum en je city trip kan beginnen. Van het mooie Vaticaanstad tot het Colosseum, genoeg om te zien. En dan hebben we het nog niet eens over het heerlijke eten in Rome gehad. Kies jij voor een lekkere pizza salami of toch voor pasta carbonara?