Letselschade.nl helpt je je recht te halen

0
582

Wanneer je je bezeert door toedoen van, bijvoorbeeld, de nalatigheid van een ander, dan ben je nog niet klaar. Stel. Je hebt een eigen bedrijf. Je schrijft teksten en zit de hele dag achter je laptop om deze zo goed mogelijk voor elkaar te krijgen. Dan ga je even boodschappen doen en je struikelt op een nare manier over een stoeptegel die iets omhoog staat. Je breekt twee vingers en moet in het gips. Dan kun je dus niet lekker aan het werk. Probeer maar eens een goede tekst te schrijven met twee vingers in het gips! Je hebt dan letselschade opgelopen door nalatigheid van de gemeente. Maar hoe kom je dan aan de schadevergoeding of het smartengeld waar je recht op hebt? Je schakelt Letselschade.nl in!

Letselschade.nl staat voor je klaar!

Wanneer je je been breekt doordat je struikelt over de loslopende hond van de buren of wanneer je een hersenschudding of zelfs een whiplash oploopt doordat je wordt aangereden door een auto, dan heb je wel even andere zorgen dan zelf achter je geld aan te gaan. Letselschade.nl staat dan voor je klaar. Jij krijgt hierdoor de tijd om je te concentreren op je herstel en de bijbehorende revalidatie en Letselschade.nl zorgt ervoor dat jij niet zonder geld komt te zitten.

Maar is smartengeld niet heel erg Amerikaans?

Tot op zekere hoogte wel. Maar je zult nu eenmaal gecompenseerd moeten worden voor de schade die je is aangedaan. Letselschade.nl kan ervoor zorgen dat je je geen zorgen hoeft te maken over het betalen van je hypotheek of over de noodzakelijke verbouwing van, bijvoorbeeld, je badkamer. Je zult, in Nederland, niet rijk worden van smartengeld. Je krijgt waar je recht op hebt. Je gederfde inkomsten moeten worden gecompenseerd net als de kosten die je maakt voor je behandeling en het vervoer van en naar die behandeling. Letselschade.nl kan ervoor zorgen dat jij zonder verdere zorgen behandeld kunt worden.

Je gezondheid is enorm belangrijk

En dus zorg je altijd weer goed voor jezelf. Toch weten we allemaal dat een ongeluk in een klein hoekje zit. Je kunt niet altijd voorkomen dat je gewond raakt. Nu heb je, dat spreekt voor zich, een zorgverzekering, maar die vergoedt, helaas, lang niet alles. De tegenpartij, de gemeente, de buren of de andere automobilist, zijn ook allemaal verzekerd. Letselschade.nl zorgt voor een dialoog tussen de verzekeringen van de tegenpartij en jou. Je pakt dus niet direct de personen in kwestie aan.