Gepersonaliseerd kraamcadeau of een uniek cadeau voor een verjaardag van een kind

0
699

Houten speelgoed, gepersonaliseerde geschenken voor een verjaardag van een kind of als kraamcadeau. Houten speelgoed is een populair en tijdloos cadeau voor kinderen.

Ik weet nog heel goed toen ik mijn eerste kind kreeg, ik kreeg mooie cadeaus en haalde zelf ook het nieuwste van het nieuwste in huis voor mijn kind. Waar hij uiteindelijk in begin het meeste mee speelde? Een houten deurstopper die mijn vader even had gezaagd, dat was het meest interessante speeltje van mijn zoon in zijn hele vroege jaren. Simpel, hout en een creatieve geest is wat kinderen nodig hebben naar mijn mening. Laat je kinderen zelf het verhaal maken, tegenwoordig wordt steeds meer al voorgekauwd of ingevuld door ontwikkelaars van speelgoed. Dat stukje hout kon van alles zijn in zijn geest, tot op de dag van vandaag zou ik willen weten wat er in zijn hoofd omging. De dagen dat hij uren met dat houtje kon spelen en dure speelgoed kon negeerde.

Tot op de dag van vandaag weet ik het nog steeds niet en zijn mijn herinneringen dat ik dat ook deed als kind niet meer voor de geest te halen. Wat ik hiermee wil zeggen is dat houten speelgoed totaal niet ouderwets is, dan wel niet leuk, hip of niet genoeg genoeg voor je kind. Het spoort namelijk alle zintuigen aan en zorgt voor creativiteit. Het verhaal van het speelgoed wordt niet ingevuld door het speelgoed zelf, maar ingevuld door de creativiteit je kind. Dat is een belangrijke les die ik er in ieder geval van heb geleerd (het hoeft niet allemaal duur en het nieuwste van het nieuwste te zijn), mijn kind is nu inmiddels 5 jaar, en speelt nog steeds met dingen die ik van tevoren niet had kunnen invullen. Geen technische hoogstandjes of hele dure dingen. Nee, nog steeds is het stukje hout interessanter dan het dure speelgoed. Elke keer verzint hij weer een nieuw verhaal bij het spelen met het houten speelgoed, en verandert zijn verhaal elke keer. Hij is uren zoet en zijn geest ontwikkelt zich ook nog eens positief naar mijns inziens. En het allerbelangrijkste, hij is happy! Ja! Ook zonder alle luxe. Een kinderhand is gauw gevuld, neem dat ook letterlijk is mijn mening.

Het is soms als ouder moeilijk om niet het beste en duurste te kopen voor je kind(eren), maar soms is eenvoud en een stukje hout gewoon genoeg voor de ontwikkeling en vreugde van je kind.

Houten speelgoed voor baby’s als kraamcadeau

Houten speelgoed voor baby’s is een geweldig cadeau om aan een pasgeboren baby te geven. Baby’s kunnen er niet meteen mee spelen, maar zodra het kind rechtop kan zitten en iets vast kan houden, kan het ermee spelen. Het speelgoed is zeer veilig voor de baby omdat het van hout is en er geen kleine onderdelen zijn die kunnen afbreken. Houten speelgoed voor baby’s is er in veel verschillende soorten en maten en kan ook worden gepersonaliseerd met namen of initialen.

Persoonlijke cadeau voor de babyshower of kinderfeestje

Gepersonaliseerde cadeaus zijn het leukst om te geven, zeker omdat het wordt ervaren dat je er moeite voor gedaan hebt. Je kunt je creativiteit gebruiken om een ​​uniek cadeau te creëren of je kunt kiezen uit onze collectie gepersonaliseerde cadeaus voor kinderen. Het is niet alleen het meest interessante, maar ook een leuk cadeau voor een kind, omdat het met alle liefde en zorg is gemaakt.

Kraam-cadeaus.nl biedt gepersonaliseerde cadeaus aan, zij hebben veel verschillende gepersonaliseerde cadeaus voor baby’s en kinderen, zoals houten speelgoed, gepersonaliseerde slofjes, pyjama’s, rompertjes en nog veel meer. Voor elk kind en ouder en hun interesses hebben wij het in huis! Jij creëert, wij maken! Het beste voor jouw kindje! Kraam-cadeau.nl!