Omniom, wat is dit voor bedrijf?

0
462

Omniom is een bedrijf met een missie, en dat is dat iedere stakeholder vrolijk is. Bedrijven die dit als missie hebben, houden zich vooral bezig met omgevingsmanagement. Dit is eigenlijk het tevreden houden van je omgeving, tijdens een project. Bedrijven die veel projecten uitvoeren, moeten er constant voor zorgen dat het omgevingsmanagement op orde is. Dit doe je door een omgevingsmanager in te schakelen, want die weet precies hoe die dit moet aanpakken. Zijn taak is namelijk om ervoor te zorgen dat een project vanaf het begin tot het einde goed geregeld is voor de omgeving. Dit doet hij o.a. door altijd goed contact te blijven houden met iedereen in de omgeving die met het project te maken heeft. Het is ook handig om het omgevingsmanagement op orde te houden door middel van een bouwapp.

De werking van een bouwapp

Met een bouwapp is het mogelijk om alle belangrijke berichten rondom een project in een app te zetten, en nog veel meer dan dat. Maak een planning aan en zet die in de bouwapp, zodat iedereen die toegang heeft tot de app dit kan zien. Hierdoor weten stakeholders direct wat er gaat gebeuren, en vooral wanneer. Stuur bewonersbrieven via een bouwapp, en laat tekeningen plaatsen. Ook kunnen er chatgesprekken plaatsvinden met stakeholders, zodat het contact goed blijft. Voor veel bedrijven is zo’n bouwapp de oplossing, en wellicht voor jouw bedrijf ook. Ben je benieuwd naar zo’n app en wil je erachter komen of het iets voor je is? Vraag dan nu een demo aan.

Demo aanvragen voor een bouwapp

Als je interesse hebt in de werking van zo’n bouwapp, dan is het mogelijk om een demo aan te vragen bij het bedrijf dat deze app verkoopt. Op die manier kun je rustig bekijken wat de app precies inhoudt en of het een oplossing voor je kan zijn. Ook is het mogelijk om tijdens de demo vragen te stellen aan het bedrijf over de app, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Vaak is dit dan ook een persoonlijke demo, wat het allemaal net even makkelijker maakt. Plan zelf een dag en een tijdstip in voor de demo wanneer het je uitkomt, en wie weet maak je binnenkort wel gebruik van zo’n handige app. Alles rondom een project op orde in een gemakkelijke app waar iedereen toegang tot heeft. Makkelijker kan bijna niet!