Alles wat met kassenbouw te maken heeft: bij HT Greenhouses kunt u terecht

0
701

Kassen zijn een belangrijk onderdeel van de tuin en voedselindustrie in heel Nederland. De grote kassen zijn niet meer weg te denken en hebben op lange termijn een enorme invloed op onze economie. Het onderhoud, de bouw en de sloop van kassen kan verzorgd worden door HT Greenhouses. Een ervaren bedrijf gespecialiseerd in alles wat met kassen te maken heeft. Door deze ruime ervaring is het bedrijf enorm betrouwbaar.

Kassensloop

Voor het slopen van kassen is deze ruime ervaring noodzakelijk om het project goed uit te laten voeren. Het demonteren van een kas is iets wat gestructureerd moet gebeuren om te komen tot een goed eindresultaat, het slopen houdt in dat alle onderdelen langzaam van elkaar verwijderd moeten worden. Anders dan met woningbouw, want daar kan er veel tegelijkertijd tegen de grond. Met kassensloop zijn er een hoop onderdelen die eerst uit elkaar gehaald moeten worden voordat het grote werk gedaan kan worden. Hiervoor is het nodig om veel verstand te hebben van de onderdelen, bij HT Greenhouses is daar zeker sprake van. Het kassensloopbedrijf heeft ervaren kassenslopers in dienst, waardoor je zeker bent van een goed eindresultaat. Dat gaat niet alleen over een goed gedemonteerde kas, maar ook een terrein vrij van puin.

Kassenbouw

Ook voor kassenbouw kun je bij HT greenhouses terecht. Niet alleen nieuwe maar ook gebruikte kassen kunnen gebouwd worden door het bedrijf met meer dan 35 jaar ervaring. Een kas installeren is een klus waar een hoop bij komt kijken, verwarming, beregening, een werkende kas bestaat uit een hoop losse projecten waar HT greenhouses voor kan zorgen.

Materialen

Omdat HT greenhouses gespecialiseerd is in het demonteren en het installeren van tweedehandskassen, is het ook mogelijk om losse onderdelen te verkrijgen. Zelfs voor specifieke onderdelen, die bij andere bedrijven heel moeilijk te bestellen zijn, kun je bij HT greenhouses terecht. Speciale kassen zijn ook geen probleem voor HT greenhouses, dus zelfs als u denkt: dat is niet leverbaar, is de kans groot dat HT greenhouses u kan helpen met de gewenste kassen.

Renovatie

En als vanzelfsprekend is het bedrijf ook te bereiken voor vrijwel elke renovatie die nodig is. Dus wanneer er iets niet werkt, of een deel van de kas moet vervangen worden kan HT greenhouses met de ervaren medewerkers helpen om de kas werkend te krijgen op een korte termijn. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraken om samen tot een goede oplossing te kunnen komen, waarbij je mag vertrouwen op een vlotte en goede samenwerking.