Wat neem je mee op vakantie? Lees hier onze tips!

0
711

Het is tegenwoordig niet ondenkbaar dat je in hetzelfde jaar of zelfs in dezelfde zomer naar verschillende vakantiebestemmingen gaat. Daarom vinden wij het belangrijk om in kaart te brengen wat voor verschillende kledingstijlen en kledingstukken je nodig hebt op verschillende soorten vakanties. Denk bijvoorbeeld aan een strandvakantie of een hikevakantie. Twee verschillende totaal verschillende vakanties en daarom zijn er dus ook totaal verschillende kledingstukken en stijlen nodig. Benieuwd naar onze tips? Lees dan zeker verder!

Op strandvakantie

Een van de meest geboekte vakanties is natuurlijk strandvakanties. Na een lange werkdag of week is er niets fijner dan ontspannen aan zee. Denk je aan zonvakanties aan het strand, dan denk je aan: parelwit zand en een helderblauwe zee. De temperatuur tussen de 25 en 30 graden is geen uitzondering en 's avonds is het heerlijk vertoeven op de vele mooie terrassen. Daarom mag een mooie bikini of een mooi badpak (of twee) niet ontbreken in je koffer. Iets wat natuurlijk ook niet mag ontbreken is een goede zonnebril. Ga bijvoorbeeld opzoek naar zonnebrillen vrouwen. Bekijk bijvoorbeeld de Cate eye zonnebril. Dit is een echte must-have voor een strandvakantie. Het is niet alleen fijn omdat je minder je ogen hoeft dicht te knijpen maar het zorgt er ook voor dat je veilig onderweg bent. Denk bijvoorbeeld als je aan het autorijden bent. Het zorgt ervoor dat je in iedergeval gemakkelijk kan kijken of er ander verkeer aanwezig is.

Stedentrip vakantie

Wanneer je op vakantie gaat naar verschillende steden is het belangrijk om te kijken wat je allemaal meeneemt. Hierbij is het belangrijk dat je niet teveel meeneemt. Neem bijvoorbeeld een t-shirtjurk die je gemakkelijk op een bikini kunt aantrekken. Wat dacht je van een vrolijk zomerjurkje? Ook kan je denken een aantal stevige schoenen maar juist ook een paar schoenen waarop je lekker kan relaxen. Je kunt ook een shirt met mouwen meenemen, wat handig is als je bang bent om je op je rug te verbranden.

Wees voorbereid op heftige zon

Wat veel mensen vergeten is dat het belangrijk is om je goed in te smeren en jezelf goed te beschermen tegen de felle zon. Zorg er daarom ook voor dat je de zon vermijdt in de heetste uren van de dag (bijvoorbeeld van 12:00 tot 15:00). Je kan je daarnaast goed beschermen door een hoed of pet te dragen en je regelmatig te checken of je niet verbrand. Verbrand je toch? Zorg dan dat je in iedergeval in de schaduw zit en het liefst even binnen.